Espais


Del 3 al 5 de juny
de 2022

Espais de la Fira
Tots els espais de la Fira de Cambrils, gaudeix de cadascún d'ells.

Festival de Cervesa Artesana

Festival socio-gastronòmic on gaudir de la cervesa artesana. Zona gastronòmica de Food Trucks i pícnic, Tastets i Tertúlies


Zona gastronòmica de Food Trucks i pícnic, Tastets i Tertúlies

Fira Medieval

Mercat d’artesans i demostracions d’oficis tradicionals. Activitats d’animació durant tot el dia pel Mercat Medieval.


Pl. de la Vila, carrers Gimbernat i Immolats del Setge i a la Torre del Llimó al Carrer Rovira

Fira de firetes

Fira d’atraccions per viure emocions i segregar adrenalina en les més de 100 firetes i atraccions per a nens, joves i no tan joves. Espai de restauració complementari.


Riera d'Alforja

Espai Caravàning

El nou espai per al sector del càmping, les caravanes i les càmper. És un dels sectors en auge al nostre país, i no hi podia faltar a la Fira de Cambrils.


Parc del Pinaret

Espai Circ

Tandarica Circus. Quatre pallassos bojos com un llum de ganxo capaços de disparar-se una canonada a l’estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb miopia severa … No pots faltar al seu show: cada funció pot ser l’última!


A la plaça del Recinte Firal del Parc del Pinaret

Espai Pet Friendly

Un nou espai per al món de les mascotes i els animals de companyia. Exhibicions, productes alimentaris, de salut i complements.


Parc del Pinaret

Escenari expositor

El nou escenari està pensat per a la demostració del talent dels expositors. Exhibició, presentació i mostra del talent emprenedor dels nostres expositors.


La Riera

Punt Lila i Espai Sexesentit

El Punt Lila és l'espai per vetllar contra les violències masclistes i LGTBIfòbiques. L'espai Sexesentit està dirigit per joves Agents de Salut que té per objectiu realitzar tasques de prevenció i actuació davant agressions sexistes. També sensibilitza sobre salut mental i prevenció de consum de tòxics.


Divendres i dissabte de 17h a 22h
i el diumenge de 17h a 21h

Espai Àgora del Parc del Pinaret