La Fira


Del 31 de maig
al 2 de juny de 2024


La Fira de sempre!
La Fira amb valors!


INCLUSIÓ SOCIAL

Una Fira per a tothom

Vine a conèixer els projectes associatius de l'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia, Associació Antian, la Asociación Autisme Cambrils  i la Creu Roja. El servei de la Fundació Topromi, d'integració social i laboral, repartirà el programa de la Fira.

I col·labora, també, amb Cambrils pels Valents.

Les Firetes comptaran amb horaris concrets per a les persones amb autisme i/o alteracions sensorials, i s’hi podrà pujar sense llums i so en els següents horaris:Divendres: de 17.30 a 18.30 hDissabte i diumenge: d'11 a 12 h i de 17.30 a 18.30 h.

DINAMITZACIÓ LOCAL

Una Fira també amb els de casaHi participaran la colla Xiquets de Cambrils, els Timbalers Cop de Cap, la delegació Swing Tarragona, la Teca Teatre, els Antics Alumnes de la Salle, la Colla Jove, els Molla'ls i l'Agrupament Escolta Gent de Mar i l’Associació Pròleg Cambrils. I l’Associació Orígen, de les artesanes de Cambrils, faran diversos tallers.També hi haurà una àmplia oferta dels artesans cervesers del Camp de Tarragona, a la zona del Setge, amb música ambient i tastos.SOSTENIBILITAT I RECICLATGE

Una fira per cuidar a les persones i el planeta

A través dels 20 punts de bateries de contenidors, es farà un triatge selectiu dels residus. També s’oferiran materials compostables en les diferents parades de la Fira. I a més, el programa d’enguany s’edita amb paper de llavors, perquè una vegada t’hagis informat de totes les activitats puguis plantar-lo a casa teva.Hi haurà també tallers de la mà de l’ONG Plastic Free Wave, i informació de la gestió de l’aigua a l’estand de Comaigua. També tindràs l'oportunitat de conèixer què és l’Economia Blava a l’estand del Galp Costa Daurada.MOBILITAT URBANA

No agafis el cotxe ni perdis temps per aparcar.Vine a la Fira en Bus des de Ponent i Llevant, hi haurà un bus cada hora des de les: 10.30 a 14 h i de 16.30 a 0.00 h.