Fira Cambrils


Del 2 al 4 de juny
de 2023

Espais de la Fira
Gaudeix de cadascún d'ells

Sorteig
Protagonistes per un dia

La Fira Multisectorial de Cambrils impulsa una nova edició del sorteig ‘Protagonistes per un dia’ en l’espai de les Firetes. La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb les entitats de comerç municipals: Unió de Botiguers de Cambrils, Vilacentre i Xarxa del Port, sortejarà vals d’accés lliure a les firetes de la Fira de Cambrils, durant tot un dia, entre els participants al sorteig. Cada val serà vàlid per cadascun dels dies de la Fira.

Pet Friendly Day
3 de juny

La 64a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils potenciarà l’apadrinament d’animals abandonats i conscienciarà sobre el fet de tenir una mascota. Serà durant el Pet Friendly Day, el dia de la fira reservat per als protagonistes de quatre potes, i que tindrà lloc durant la jornada del dissabte 3 de juny. Tot plegat, de la mà de Revolución Pata, una entitat que centra els seus esforços en realitzar activitats educatives per millorar la situació d’abandonament i desídia que pateixen molts animals domèstics, i Prozovalls, botigues especialitzades en alimentació i serveis per a mascotes.

Lletres de Fira
2, 3 i 4 de juny

Espai adreçat al públic infantil i adult amb activitats relacionades amb el món dels llibres (contacontes, tallers infantils, tast de vins, presentació de llibres). El dissabte 3 a les 18.45h, tast de Vi i Literatura amb Taula de Vi: Tres vins, tres autors i tres llibres.